DO YOU, WANT TO, PLAY

Tänkte börja med att säga att detta är ett "Viewer Discretion Is Advised" inlägg. Har varit allt för lite nördsnack här på bloggen. Så för er som bryr sig om nånsens så har jag de senaste dagrana befunnit mig i tvspelens värld. Den senaste drogen heter Rayman Origins och kickar ass.

För er som spelat good old rayman till ps1 så är detta spel ett måste. Precis samma känsla och raymananda! Och inte att glömma det sjukt sköna soundtracket. Spelet går i det stora hela ut på att rädda electoons, samla lums och besegra onda bossar. Skillnaden i detta spel är såklart den grymma grafiken och att man kan vara 1-4 spelare. Det fungerar precis som i New Super Mario Bros. Jävligt bra om ni frågar mig! Så slipper man sitta där och köra varannat liv osv. I detta spel har man även oändligt med liv vilket är riktigt skönt!

Tänker inte spoila för mycket så jag låter bilderna tala för sig själva, om ni inte blir sugen på att spela bör ni uppsöka läkare! Spelet finns till wii, xbox 360, PS3, DS och PC. Vad väntar ni på?


THE WALLS AROUND YOU CLOSIN' IN YOU NEED A CHANGE

Va förbi en sväng på Topshop igår. Nästan jobbigt att vara där när jag inte får eller har råd att shoppa så mycket nu. Dock så kunde jag bara inte motstå att köpa lite underkläder. Denna gång blev det en färgglad blanding. Gotta love färger och vår! komsikomsi :)


THIS TIME THE BULLET COLD ROCKED YA

Hello again! Börjar dagen med världens bästa frulle. Coops müsli crunchy med äpple och kanelsmak, Verum häslofil och ett glas proviva! Yummy as hell! Nu hoppas jag på att den här hemska förkylingen ska lämna mig ifred!