ONE NIGHT WILL REMIND YOU

Allrighty har mycket att uppdatera om! SR-krysset, den glana helgen efter och en massa bilder! MEN det tar vi då jag har tid och bilder att komma med! Men kan fatta mig kort, det ägde! Tänkte bara bjussa på helgens mest sönderdunkade låt. Låg dubbelvikt på golvet när jag för första gången såg denna video.

Gillar allt i denna video, gillar hur de luftspelar i början, gillar deras inlevelse när dom mimar, gillar att dom limmat fast en synth på väggen(vafan?), gillar den ostiga bruden i den plastiga "skinnjackan", gillar deras dåliga dansmoves, gillar när trummisen går lös på tunnorna, gillar basisten i pilotbrillor när han bara dylker upp mitt i bilden vid brudens face, gillar att sångearen ser ut som en kopia på P i svart peruk blandat med den nya korrisångaren och sist men inte minst så gillar jag att videon är inspelad på sävarsågen och att de verkligen försöker få det att se yyybercoolt ut! Jag menar vem kan inte gilla detta? hahaha se och njut!


Henrik

Den som ligger bakom idén till denna PV är ett geni i ordets rätta bemärkelse. A.O.R är så ostigt att det får lov att vara konstigt på ett bra sätt. Vi har ju brist på humor i våra bearbetade musikvideos idag. Det saknas charm och framför allt personlighet! (huga!)

2011-10-13 @ 16:43:49
URL: http://heavylifestyle.blogg.se/
Linn

Hahaha, va fan.. Vad hände där liksom?!

2011-11-03 @ 21:36:27
URL: http://thelinn.blogg.se/Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback