'CAUSE YOU KNOW, DON'T YOU KNOW, OH YOU KNOW THAT I'M YOUR WISHING WELL

Eftersom ni verkade gilla mitt förra hårtips så tänkte jag bjuda på ännu ett hett tips! Nämligen Revlon Professional's Nutri color creme. Det är en färginpackning som förstäker färgen på håret! Finns i massa olika färger, se färgkartan under bilden!

Själv kör jag på 1002 som gör mitt hår silver! Fungerar verkligen hur bra som helst! Använder det som balsam/leave-in balsam och ibland även som inpackning under natten på torrt hår för att verkligen boosta färgen till max! Håret blir dessutom väldigt lent och mjukt! Finns att köpa hos frisören för ca 200 spänn, och på nätet såklart! Har ni inte testat, gör det! Jag kan inte leva utan min färgbomb sen jag testade den första gången! :)BabyStrange

Yay mer tips! Skulle lätt pröva om jag inte hade den krångliga färgkombinationen blond-blå just nu... antar att det inte finns nån färgbomb för den? :'(

2011-05-24 @ 13:16:25
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com
BabyStrange

SV: Skit oxå. Fast jag ska nog hitta ett sätt att överleva ^^

2011-05-24 @ 23:16:06
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com
Retrophilia

Använder också 1002, den är grym! Lätt den bästa inpackningen. Använde silverschampo innan jag blev tipsad att använda den där inpackningen. Håret blev ju som svinto, skönt att slippa det nu!

2011-05-26 @ 16:09:48
URL: http://retrophilia.blogg.se/
Gabriella - hårdrockare ut i fingerspetsarna!♥

ooh, här kan vi snacka om bra musiksmak!! Din blogg är helt awesome!! :DVi kanske kan följa varandra på bloglovin'? elr iaf så tänker jag lägga till dig nu, vill inte missa nåt på din blogg inte! ;)Rock on bruden!

2011-05-26 @ 17:15:43
URL: http://gabriellarokolampi.blogg.se/Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback