'CAUSE YOU KNOW, DON'T YOU KNOW, OH YOU KNOW THAT I'M YOUR WISHING WELL

Eftersom ni verkade gilla mitt förra hårtips så tänkte jag bjuda på ännu ett hett tips! Nämligen Revlon Professional's Nutri color creme. Det är en färginpackning som förstäker färgen på håret! Finns i massa olika färger, se färgkartan under bilden!

Själv kör jag på 1002 som gör mitt hår silver! Fungerar verkligen hur bra som helst! Använder det som balsam/leave-in balsam och ibland även som inpackning under natten på torrt hår för att verkligen boosta färgen till max! Håret blir dessutom väldigt lent och mjukt! Finns att köpa hos frisören för ca 200 spänn, och på nätet såklart! Har ni inte testat, gör det! Jag kan inte leva utan min färgbomb sen jag testade den första gången! :)THEY SAY THAT LIFE'S A CAROUSEL SPINNING FAST, YOU'VE GOT TO RIDE IT WELL

Har precis stigit upp och snart ska jag dra in på stan och kolla läget! Måste dock ta och platta det där jädrans håret som alltid ska krulla sig under natten!!  Ibland önskar jag att jag hade rakt och tunt hår! Men som sagt man vill ju alltid ha tvärt emot det man redan har! hahaha aja, dags att göra sig redo för dagen!


THEREFORE I'M LAYING DOWN IN LAUGHTER MIGHTY, THE MIGHTIEST LIFE HEREAFTER

Och så var helgen här för min del! :) Det firas med denna golåt > Lynyrd Skynyrd – Southern Ways

Så angående Metallsvenskan och vår lilla 24 timmars tripp till Örebro så blev den ju riktigt lyckad! Kom fram mitt på dagen och irrade runt som de vilsa själar vi är! Hittade rockbaren som låg precis mitt emot vårt hotell! Sen mötte vi upp raysen och partyt drog igång på allvar! :) Festade tills det var dags att dra hem! Alltid lika röj! Blev dock inte så mkt festivalande men vafan det sparar vi på tills wacken! :) Här kommer ett gäng finfina bilder av vår egen fotograf Sanna!


SOMEONE IS OUT THERE, HE'S WATCHING WHAT I DO FROM FAR IN THE DISTANCE

Jo jag lever! Ska klämma fram en finfin update från helgen men tiden är inte på min sida för tillfället! Får helg på torsdag så tills dess får ni roa er med denna! :) Dom lyckas då alltid hitta min slitna själ!!

UNLIKE THE OTHERS I'D DO ANYTHING, I'M NOT THE SAME, I HAVE NO SHAME I'M ON FIRE

Idag har varit et svettig dag! Har varit på Friskis & Svettis och tränat asset av mig! Nu är det typ 50 grader i vår lilla lägenhet också, undra hur mkt man kan svettas innan det tar slut på svett??

Hur som haver så tonade jag håret igår och tänkte tipsa er om världens bästa hårtoning!! Loréal's Glossy Blondes serie!! Funkar asbra på redan ljust hår som man inte behöver ljusa upp utan bara få bort det gula! Mitt hår blir alltid ljust och blondt av sig själv på sommaren men solen gör det så jävla gult! Men med denna toning blir det hur bra som helst sen sliter det inte på håret heller! se själva :)

Använder den ljusaste 1021

HAPPY STAR WARS DAY EVERYONE

Har nu städat ur mitt rum här i sävar och inatt är sista natten jag kommer att spendera i detta hus! Känns så fruktansvärt konstigt! Så konstigt att jag helt glömt bort att idag är det ju den internationella star wars dagen! En mkt fin dag engligt mig! Önskar dock den vore mer hyllad, typ en röd dag osv! :) hahaha!! May the 4th be with you!


HAVE NO FEAR, REBELLION IS HERE!

Nu är jag hemma i Sävar på semester, riktigt skönt! Idag har jag lyssnat igenom Gamma Ray's nya platta Skeletons and Majesties - The Mini Album Tyskarna har gjort det igen!! Har kommit fram till slutsatsen: Varför gör inte fler band som dom? Spela in nya versioner av de bästa låtarna och även spela in nya versioner av de låtar som inte är lika känd! Så bra, så genialiskt! Nu är peppen på Örebro och Metallsvenskan beyond!! Komsi komsi!!

Har slängt ihop en playlist på spotify med deras setlist som pepp inför Öret! Den hittar ni >Här<