YOU CAN RELEASE YOURSELF BUT THE ONLY WAY YOU GO IS DOWN

Nu är jag en sliten själ, vill bara sätta mig på planet hem och bli omplysslad och matad i en vecka! Kommer bli så nice! En dag kvar sen börjar mitt lilla lov :) håhåhå can't wait! Nu ska jag sova men måste bara bjussa på denna.. så cheezy men såå king! :) Sleep tight MF's!


I PULL THE TRIGGER YOU BEGIN TO FLASH

Tänkte bjuda på den här gamla godingen med Icon! Fan, jag saknar mitt musikimperium på gammdatorn hemma i Sävar! Får se till att kopera över skiten snart!


TAKE ME TO THE GARDENS OF THE SINNER

Idag är det vårväder ute och jag sitter invirad i täcke framför datorn! Nästan så man borde gå ut bara för att se solen.. men ja vi får väl se hur det blir med den saken, har iaf bestämt mig för att dra hem till Sävar nästa vecka då jag är långledig! Kan nog bli riktigt nice! styr nått röj då kära sävarbor! :P

Klickade btw hem denna snygging för nån dag sedan! håhå!

I'M A WEST COAST STRUTTIN' ONE BAD MOTHER GOT A RATTLESNAKE SUITCASE UNDER MY ARM

Idag har jag gjort stan, blev en del shopping :) Även fast jag lovat mig själv att inte shoppa nått nu på ett tag men jag var bara tvungen! Sen när jag väl var igång med syndandet så tänkte jag "lika bra att dra på donken" men ska endast köpa en cheese..  i kön eskalerade tankarna och sen satt jag där med en QP cheese med plusmeny och dip! Behöver verkligen jobba på min självdisciplin!


IF YOU DON'T GIVE IT I'LL STEEL IT, I'LL TAKE IT ALL AND WALK AWAY

Jädrans tjädrar! Hittade dom här godingarna från Have2have för nån dag sedan! känner att jag måste köpa dom, att det är mitt öde osv! Ett litet problem bara, dom finns inte i mindre storlek än 38!!! Typiskt min outur och nu bara för att dom inte finns i min storlek vill jag ha dom ännu mer! Nån som vet nått annat ställe som säljer dessa förutom Have2have? Eller bara några liknande! Hatar att vara olyckligt kär!


I SAY AC, SHE SAYS DC, THE DAMNED BITCH IS JUST TOO BIZARRE

Igår blev det ännu en röjig utgång på good old harrys! Ganska skabbigt folk ute dock, men med en tvåmanna förfest och en oväntad Tequila så hade vi ganska kul ändå! Eller ja, hur kul hade vi? så kul att jag faktiskt inte minns så mycket! :) Kommer i alla fall ihåg att dom körde pokemon theme och en wierd remix av can't touch this och Rainbow in the dark, vafan? Riktigt king!

Efter kvällens alla bizarra händelser så avslutade vi med, Max, taxi, hem, äta, W.A.S.P.


LIKE A SHOTGUN, I'M REALLY SOMEONE

"Helgen" är över och jag har inte gjort något vettigt alls, men en sak har jag lärt mig. Nämligen att det skulle ta 336 dagar att se alla 31 säsonger av doctor who om man snittade en timme om dagen! :) Har ett seriöst övervägande att göra angående detta!! har ju kämpat mig igenom 48 timmar, bara 288 to go ;) hahaha! Imorgon blir det jobb och nästa gång jag är ledig är det sup som står på schemat skojsigt värre!

Sanna förgyllde kvällen med att skicka denna fina bild från senaste numret av close-up! Att jag i huvud taget har några vänner kommer alltid förbli ett mysterium! Forever metalcore-whores!