HANGING FROM THE COBWEBS IN YOU MIND

Hallådär! Är och jobbar idag 10-21 as usual! Men har rast nu och tänkte bara tacka denna sköna brud som idag länkade mig som bloggtips! Tackar och bockar! Alltid lika kul att höra att någon uppskattar det man skriver! :) Klicka på bilden för att kika in på hennes blogg och för fler grymma bloggtips! Annars får ni ha en skön onsdag! over and out!


I NEVER FAIL TO BE ASTOUNDED BY THE THINGS WE'LL DO FOR PROMISES AND A SONG

Tja nu har jag min sista "helg" innan det är dags att dra till tyskland! Igår blev det Laughing Duck med Sara från jobbet! Riktigt king! Annars har jag bara slappat och tagit de lungt här hemma i min ensamhet, ganska skönt faktiskt! :)

Snabbshoppade lite på rasten för nån dag sen, köpte bland annat detta! Någon som provat shampoot och sprayen? Har hört det ska vara bra, så nu är det upp till bevis!


LET'S MAKE THE BEST OF THE SITUATION BEFORE I FINALLY GO INSANE

Denna låt.. så nice så bra efter jobbet idag :D Skulle hitta den på youtube nyss och fick mig en tankeställare när jag rekomenderades klipp som Disneydags, Sagan om kukringen, Jar Jar Binks death, Ferrari F430 spider vs Lamborghini Gallardo Spider,cow and chicken tune, the ultimae rollercoaster, Immortal on the beginning, saber rider outro, castlevania aria of sorrow, Rambo: siamese if you please och inte nog med det jag har även favoriserat 20th Century Fox NTSC Version stereo för 6 månader sen?? Jag går inte i sömnen men detta måste ju vara sleeptubat!!


I DO THE JUICE, I'M EASTWOOD AND THE DUKE

Jag och Sanna har haft en riktigt actionspäckad start här i storstan! Har varit konstant röj i 5 dagar och att ta sig till jobbet imorse efter 2 timmars sömn var väl kanske inte det mest njutbara jag gjort! Men synden måste ju straffa sig själv på nått sätt :)

Nu däremot är jag lämnad ensam här med en massa jobb och slit. Men men bara att rycka upp sig och hoppas på att tiden bara flyger iväg tills det är dags för wacken och jag återigen får leva! Nu är det dags att sova sönder! Nattinatt sleep tight..


HUFFIN, PUFFIN, BLOW YOUR HOUSE IN

Hörde denna gamla goding på acnhor, så länge sen, så bäst! :)

GOT FIRE IN MY EYES AND BOYS ON MY MIND

Hallå, bad update igen då! Men har haft fullt upp. var hemma i Umeå en sväng innan jag började jobba! Men nu är jag tillbaka i stockholm och Sanna är här på besök! Vi har röjt runt varje kväll, riktigt king! Blir röj ikväll med på Harry b! Det är nu man önskar att semestern precis börjat... inte slutat! haha


I WANT MORE MONEY THAN A BANK CAN HOLD

Blev ju som sagt IKEA i lördags, här är lite av shoppingen! Var ett dåligt år iår kanske beror lite på att man är van ett större utbud nere i sthlm, brukar ju annars vara tvärt om!:) Men det är ändå alltid lika kul att stressa runt där med familjen hahaha! :)
Vi hittade en skum bil parkerad utanför IKEA ;)


NEED SOME TIME TO WAKE UP TIME TO CLEAR YOUR MIND, TIME BEFORE YOU ERUPT

Blev en sväng på golfis med challe! aahh livet..


YOU KNOW YOU'VE GOT TO WANT IT ALL

Har precis kommit hem efter sundsvalltrippen! Blev lite shopping och en massa gomat! Nu ska jag sussa och be till gudarna om att de blir finväder imorron eftersom vi missade en solig dag idag!

Men tänkte först tipsa er om en grej jag köpte för någon dag sedan. Nämligen Loréal's balsamspray! Är typ det bästa jag köpt på länge! Fåt alltid tovigt hår om jag sover med det utsläppt.. men då sprejar jag bara lite med denna så är det bara att kamma ut, utan att jag måste typ rycka lös hela håret! Rekomenderar den verkligen! Finns att köpa där Loréals shampoo och balsam säljs! :)


YOU CAN STRETCH RIGHT UP AND TOUCH THE SKY, WHEN THE WEATHER'S FINE

Igår och idag har vi haft kononväder här och det betyder glassa runt på flotten! Riktigt skönt! Ikväll kommer Challe och Daniel och imorgon blir det en tripp till Sundsvall för IKEA och Birsta City! Sedan en sväng förbi Härnösand och mormor! En riktig klassiker som vi gör typ varje år! Alltid lika kul men nackdelen är att man äter sönder sig då alla ska bjuda på mat och fika! Men de är det ju värt :) haha

Lite bilder från flottis...


PRESERVED IN TIME FOR ALL TO SEE

Tänke visa er mina två loppisfynd. Här i trakterna kryllar det av loppisar och ibland så kan man faktiskt fynda! Påväg hit i tisdags stannade vi på en loppis och där inhandlade jag mitt första Stig Lindberg-porslin, ett fat ur servisen "Pynta". 300 spänn kostade det! Så nu blir det att hålla utkik efter fler delar i samma serie! :)
För nån dag sen var vi även på en loppisrunda här i Sollefteå och då hittade jag dessa glas, 8 st för 150 spänn! Riktigt värt enligt mig! :) Ska aldrig mer underskatta loppisar..


MAYBE IT'S JUST WHAT YOU NEED LETTING THE RIVER I KNOW THAT'S IN YOU FLOW

Hallå igen! Är tillbaka i stugan nu. Har varit en lång och intensiv vistelse i Umeå/Sävar! Nu är flytt och fest överstökat! Huset står tomt och vi festade en sista gång på hemmaplan! Var riktigt röj men också riktigt mycket slit och lite sömn! Så nu blir det rehab här i stugan några dagar sen kanske jag hinner upp en sväng till umeå igen innan semstern är slut beror lite på vädret! :)

Byebye huset! :(