THE LUCIFER'S MAGIC THAT MAKES YOU NUMB

och så var det helg för min del igen! Ligger och slöser på winter x games och funderar på att gå och hämta lite glass dagen i ära! Nu när Sara skaffat jobb äre ganska useless att ha "helg" mitt i veckan. Men som tur är så har jag ju helg på riktigt i helgen också, då hade vi tänkt dra ut på nått nytt ställe. Någon som har tips på bra uteställen som spelar nice musik här i sthlm? Vore jävligt uppskattat då vi är rätt lost på den fronten än så länge!

Men innan jag slappar ihop totalt bjuder jag på två gocovers med W.A.S.P.


I'LL BE RIDING HIGH TONIGHT, COKAINE COWBOYS NEVER DIE

Blev en minst sagt galen kväll igår! Efter en massa jobb tyckte vi det var dags för lite grogg! Blev utgång på Harry B James där kön var beyond bizarre! Precis när vi gett upp hoppet och var på väg att dra nån annan stans kommer en radom och frågar om vi vill gå före, bara att tacka och ta emot :) Var riktigt king, mkt folk osv! Blev efterfest här i hemmatrakterna och vi kom väl hem runt 7-8 tiden imorse! Favorit i repris på den kvällen tycker jag!

Ni ska brygga kaffe, inte bygga en raket - kvällens bästa ögonblick!

såhär sliten var jag innan det drog igång, ni kan ju ana hur slitet det är idag! hahaha nosebleed ftw!

WE WILL FIGHT FOR OUR DESTINY, WE WILL ALWAYS RUN FREE ANYWHERE IN THE GALAXY

Som ni kankse redan vet så har syrran varit här på besök några dagar! Har varit riktigt kul! Vi Har shoppat, käkat på böfen och igår drog vi en sväng på tekniska museet och såg NASA's utställning >NASA - A human adventure Jävligt fränt måste jag säga! Dom hade riktiga klassika rymdskepp och allt möjligt som i vanliga fall visas på Kennedy space center och Houston Space Center i USA! Ni borde verkligen dra och se den om ni kan! :)

Nu är jag helt ensam här hemma, typ första gången nånsin som Sara är och jobbar och jag ha tid att sitta vid datorn och nörda så som jag gjorde när jag bodde hemma! Riktigt skönt! På tal om hemma så har en tragedi uppstått. Mamma och Pappa har köpt ett annat hus ute i skogen, så i maj/juni säger vi farväl åt svenssoncriben, granstigens högkvarter, mitt enda rätta hem! Så jävla sorgligt så jag tror jag dör! All the good things comes to an end I guess! Så måste ju hem en sväng innan och säga hej då! Men sånt är livet, nu ska jag lira The Sims och förtränga det faktumet! :DLIKE A FREIGHT TRAIN FEELIN' NO PAIN I NEVER TURN BACK ONE TRACK BETTER STEP ASIDE

Nu är vi åter på torra land! Att cruisa kryssing va fan bland det värdaste på länge! Blev an massa billig sprit, skönt sällskap, pictionary på hytten (hotellrummet enligt mig), frieri, frukostbuffe som fyllekäk och sen efterfest när vi klev iland! Men ett av de roligaste ögonblicken var när jag och Sara hittade skyltar med peddobear som sedan ledde oss till paradiset Playstationrumme,! där vi var helt ensamma för alla andra va och såg på banden! Nice!

Har en känsla av att vi kommer bli ruttikryssare inom en snar framtid! Men nästa gång ska vi se till att inte vara en jävla metalcoresnubbar-magnet! haha! Här har ni lite bilder från sjöslaget!


SO UNTIL THE NEXT TIME HAVE A GOOD SIN

Nu jävlar äre dags! Om några timmar befinner vi oss på den efterlängtade båtjäveln! Finns inte så mycket mer att skriva så.. här får ni en bild på vårt hem de kommande 24 timmarna!


BUT I KNOW, AS I DREAM ALL THE WORLD HAS PASSED ME BY

Nu är det långhelg för min del och det firas med Gamma Ray!! Imorgon anländer Sanna och sen drar det igång! Som jag har längtat efter action senaste veckan! :) Ikväll är det soffan som gäller och ingen väckare imorgon. Snacka om lyx!


PRESSURE RISIN' AS THE LAST'S GOING DOWN

Igår fick jag ryck, jag drog och köpte en dator av en korri! What a day! Det bästa jag gjort på år och dar! Nu är macen för evigt dumpad! Inte ens en liten flört på sidan om kommer att ske! Har hittat min soulmate en toshiba satellite p505. 18,4 tums skärm och allt man kan önska sig i windowsväg! :) Ska spendera mina två lediga dagar framför datorn. helt utan skuldkänslor!!
4 månaders dataförbrukning @ kubikenborgscribben! Är inte macen för söt ändå? ;)