YOU LOOK AT ME AND THINK THAT YOU WANT ME

Detta itnlägg kommer jag tillängna all jävla mat vi dyrkade under tiden i Hamburg! Sånt vi inte har hemma! Sånt som jag nu saknar var enda dag!

hak 1 STARBUCKS COFFEE. Redan på flygplatsen i Amsterdam lyckades vi försälska oss då mina vänninor dyrkar kaffe! Såå det blev ride på Starbucks, och sen var även jag hooked! Blev starbucks i Hamburg ett x antal gånger också! Skulle göra vad som helst för en Starbucksfrulle jusst nu! loovleey! Måtte denna underbara kedja komma till Sverige snart!


hak 2 MONKEY DOUNUTS, vi letade igenom hela jävla hamburg innan vi fick tag i våra jäkla munkar! Men det vare värt, dock trodde vi att vi skulle på ett dunkin dounuts! Men tydligen så finns inte det i Hamburg! Men Monkey Donuts höll måttet helt klart


Hak 3 KENTUCKY FRIED CHICKEN, bästa haket i världen! Var lika taggad på detta som wacken! Käkade där i berlin förra sommaren och sen dess har jag haft ett ständigt sug efter KFC! Gillar man kyckling och friterat är detta the place to be! Äckligt gott! Grisigt flottigt och allmänt bäst! Skaffa KFC till Sverige nån gång! Alla kommer vinna på det! :)


Erica

Inte ett bra inlägg att läsa när man är på jobbet och är hungrig haha;D

2011-08-22 @ 16:17:22
URL: http://nauticstar.blogg.se/
Retrophilia

Jag drack starbucks frappuccino nästan varje dag i London, finns fan inget godare! Dom borde öppna på fler ställen i Sverige!

2011-08-27 @ 18:03:31
URL: http://retrophilia.blogg.se/Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback