WE ARE THE INNOCENT WE ARE THE DAMNED WE WERE CAUGHT IN THE MIDDLE OF THE MADNESS

Nu är jag tillbaka, känns som att jag varit överallt och ingenstans de senaste veckorna! Hade iaf tänkt ge er en uppdate från good old germany! Som sagt så var vi ju 3 dagar i Hamburg innan wacken! Där bodde vi på hotell, söp och ägde! :) Var ute på Reeperbahn varje kväll och det mina vänner vill jag lova er att det var en upplevelse! Så slitet men kung! Trasigaste krogarna och billigaste spriten! Kommer garanterat att dra dit igen! bäst!


För er som inte redan röjt på reeperbahns mörka gränder, gör det! Aldrig varit med om sjukare röj! Der clochard blev ett litet favoritställe, ett sjukt jävla ställe var det!


Blev en del shopping också, vi hittade en kungaffär som hette closeup! Där tömdes pengapungen rätt hårt! Var även in på en LEGO affär och som den nörd jag är kunde jag inte låta bli att shoppa lite där också! Hade velat ta med mig hela affären hem! :)


Sista kvällen styrde vi upp lite sup med kai också, blev reeperbahn och nöjespark mitt i natten! hahaha riktigt kung!

Det kommer mer uppdateringar från wacken imon kort, de är på g jag lovar! :) höörss!

Natalie

Men så underbara bilder :))) Diggar dock hotellrumsbilden mest då ni ligger i sängen och rummet är lika stökigt som om en orkan precis dragit förbi + att det är Family Guy på tv :)))

2011-08-18 @ 17:42:25
URL: http://lady7.blogspot.com/
Michaela

Bilden på er tre är SÅ JÄVLA HOT!! Och jag diggar resten också

2011-08-18 @ 18:18:30
URL: http://hangoverdoll.se/Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback