LIVING IN THE LAP OF LUXURY

Helloo, jag jobbar, jag jobbar och jag jobbar! Så har inte tid till att uppdatera här så mkt tyvärr. Måste bara berätta en sak, förutom allt jobb så har jag och Sara fått en lägenhet och vi flyttar in i slutet av september. Den ligger i samma område där vi bor nu fast lite närmre gullmarsplan. Det känns så jävla bra! Jusst nu bor vi ju som sagt i en sunketta, delar säng osv osv! Detta är uppgraderingen vi har väntat på! Check it out!


Dock är den omöblerad så nu börjar jakten på snygga möbler, ni får gärna länka mig billiga bra sidor där man kan hitta möbler och annat inredningsjunk! Det utlovas redan nu en fet inflyttningsfest mina vänner!!

THE NEXT GENERATION

Well, förutom att jag levt festivalivet så har jag gått och blivit moster! Min syster fick nämligen äntligen sin efterlängtade lilla bebis. Harry heter han och är född den 5:e augusti, en liten wackenbebis blev det!

Så direkt efter Tyskland blev det att besöka nära och kära uppe i norr! Vilket alltid är lika kul och denna gång var det ju självklart extra spännande! Så sjukt att tänka att Natalie och Daniel nu är föräldrar, kan nog tänka att det känns ännu sjukare för dom! haha. Det är nu man önskar att man bodde lite närmre familjen! Men förhoppningsvis så är det inte allt för långt bort innan jag får träffa den nyblivna lilla familjen igen :)


YOU LOOK AT ME AND THINK THAT YOU WANT ME

Detta itnlägg kommer jag tillängna all jävla mat vi dyrkade under tiden i Hamburg! Sånt vi inte har hemma! Sånt som jag nu saknar var enda dag!

hak 1 STARBUCKS COFFEE. Redan på flygplatsen i Amsterdam lyckades vi försälska oss då mina vänninor dyrkar kaffe! Såå det blev ride på Starbucks, och sen var även jag hooked! Blev starbucks i Hamburg ett x antal gånger också! Skulle göra vad som helst för en Starbucksfrulle jusst nu! loovleey! Måtte denna underbara kedja komma till Sverige snart!


hak 2 MONKEY DOUNUTS, vi letade igenom hela jävla hamburg innan vi fick tag i våra jäkla munkar! Men det vare värt, dock trodde vi att vi skulle på ett dunkin dounuts! Men tydligen så finns inte det i Hamburg! Men Monkey Donuts höll måttet helt klart


Hak 3 KENTUCKY FRIED CHICKEN, bästa haket i världen! Var lika taggad på detta som wacken! Käkade där i berlin förra sommaren och sen dess har jag haft ett ständigt sug efter KFC! Gillar man kyckling och friterat är detta the place to be! Äckligt gott! Grisigt flottigt och allmänt bäst! Skaffa KFC till Sverige nån gång! Alla kommer vinna på det! :)


WACKEN OPEN AIR DAY 3

Tredje och sista dagen! Slitna själar men lätt den röjigaste dagen! Blev front row typ hela dagen därför är det tyvärr lite bildbrist från denna dag! Var lite halvpissigt väder också! :p


Banden vi såg sista dagen var självklart de mest röjiga så vi pressade oss längst fram för att se Sepultura, Kreator, Avantasia och Motörhead! Fyyyfan vilket ståhej det var! Efter det var vi nöjda och glada och helt sönderslagna av alla cp crowdsurfare!!! Så vi tog en taxi hem till hotellet i Hamburg! Riktigt bra avslut på en riktigt bra festival! Vill ha det om och om igen!! För er som aldrig gjort wacken, göööööree!!


WACKEN OPEN AIR DAY 2

Dag två var lite mer röj! Jag och Sara hittade energidryckstältet under tiden Sanna var och såg Rhapsody of fire! Solen sken och ja, det ägde!
Banden vi såg var Judas Priest och Airbourne och ja, front row för första gången på wacken! Inte lungt vill jag lova, men värt! Airbourne levererade som vanligt! :)


WACKEN OPEN AIR DAY 1

Dåså, dags att berätta om världens mäktigaste festival wacken open air! Hade väl inte så värst mycket förväntnigar ändå! Trodde det skulle vara stort, men inte så stort! Var en hel jävla stad! stämmingen och folket var underbart! Går inte att beskriva, måste upplevas!Första dagen blev mest sup och chill! Vi såg Blind Guardian, Helloween och Ozzy! Helt ok start!WE ARE THE INNOCENT WE ARE THE DAMNED WE WERE CAUGHT IN THE MIDDLE OF THE MADNESS

Nu är jag tillbaka, känns som att jag varit överallt och ingenstans de senaste veckorna! Hade iaf tänkt ge er en uppdate från good old germany! Som sagt så var vi ju 3 dagar i Hamburg innan wacken! Där bodde vi på hotell, söp och ägde! :) Var ute på Reeperbahn varje kväll och det mina vänner vill jag lova er att det var en upplevelse! Så slitet men kung! Trasigaste krogarna och billigaste spriten! Kommer garanterat att dra dit igen! bäst!


För er som inte redan röjt på reeperbahns mörka gränder, gör det! Aldrig varit med om sjukare röj! Der clochard blev ett litet favoritställe, ett sjukt jävla ställe var det!


Blev en del shopping också, vi hittade en kungaffär som hette closeup! Där tömdes pengapungen rätt hårt! Var även in på en LEGO affär och som den nörd jag är kunde jag inte låta bli att shoppa lite där också! Hade velat ta med mig hela affären hem! :)


Sista kvällen styrde vi upp lite sup med kai också, blev reeperbahn och nöjespark mitt i natten! hahaha riktigt kung!

Det kommer mer uppdateringar från wacken imon kort, de är på g jag lovar! :) höörss!

IN A WORLD OF MAMMON WE HAVE FOUND IT ALL, FIGHTING FOR PRIDE AND FOR GOLD

Nu har vi återvänt till Sverige igen efter en sjukt röjig och kung vecka i Hamburg/wacken! Känns lite tråkigt men samtidigt skönt att vara hemma igen! Sorligt att säga farväl till världens bästa festival!! See you next year? Kommer bilder och mer uppdateringar så snart jag får tid! Nu ska det sovas som aldrig förr! :) Natti


LIVIN' ON AN ENDLESS ROAD AROUND THE WORLD FOR ROCK AND ROLLDå är helvetet över och jag har 2 kungliga veckors semster! Om typ 3 timmar drar jag och brudarna till flyget!! Först blir det Hamburg 3 dagar sen wacken open air 3 dagar! Sounds pretty good to me :) Hörs när jag är tillbaka och har ännu en kinglig festival att blicka tillbaka på i tuffa tider!! Oj så röj!