NOW LOOK AT THEM YO-YO'S THAT'S THE WAY YOU DO IT YOU PLAY THE GUITAR ON THE MTV

Jaha, då var det dags för mig att bege mig mot storstan och nyårsfirande med brudarna!! Vem vet när jag kommer hem till Umeå igen! Nu får alla komma och hälsa på mig istället! :)

För er som är nyfikna på vad jag fick i julklapp så kan jag meddela att jag fick ett Sega Megadrive med 15 spel, en Denver the Last Dinosaur DVD, lite kläder, tidningar, godis och sist men inte minst min alldeles egna Flying V gura.. en Washburn rr-12 Limited Tour Edition! Ni kan ju gissa om jag blev förvånad eftersom jag inte ens önskat mig nått iår! Tack som fan tomten, lovar att jag ska äta min spenat var dag nästa år också! Nu ska jag packa det sista sen är det sova som gäller! :)


WE HOLD THE SECRET TO A DREAM WE KEEP IT WRAPPED IN CHAINS

Kan börja med att hälsa alla en god jul såhär i efterhand! :) Och ja, jag lever fortfarande för er som undrar vafan jag aldrig uppdaterar för! Men har haft fullt upp med annat! Jobbade som sagt julafton, vilket var en helt ny upplevelse! Fattar inte varför folk är ute och shoppar under självaste Kalle Anka?! Kalle Anka är ju julens viktigaste bit! Jag Tvättade/städade iofs på julaftonskvällen haha! Men tog bussen den 25:e för att fira jul här uppe i Umeå med alla nära och kära!

Blev en väldigt god jul med mycket klappar iår! :) Har varit så jävla kul att hänga med familjen dom här dagarna! Har verkligen saknat dom! Den bästa julklappen fick jag av min syster, nämligen att jag ska bli moster i sommar! hur sjuk är inte det? Det är ju alltid jag och Challe som varit småttingarna! Kommer bli en spännande sommar iår, igen! :)


Vad fick jag i julklapp då? haha näää den håller jag på ett tag till, tills jag fixat fram lite bilder! Nu ska jag njuta av min datastol, min dator och mitt ljudsystem! Tänk vad man saknat vissa saker ändå!

NOW YOU WILL SEE THAT EVIL WILL TRIUMPH, BECAUSE GOOD IS DUMB

Håhåhå nu ska vi snart se en av mina favorit filmer >Spaceballls (aka det våras för rymden) Tycker det är på tiden att jag dedicerar ett inlägg åt skiten nu! Är det någon film jag inte kan få nog av så är det nog den här! May the Schwartz be with you! haha bäst!


THIS IS THE END OF A TALE THAT WASN'T RIGHT

Jaha, då har jag införskaffat mig något jag verkligen saknat, en ny mobiltelefon! Äntligen kan jag dumpa tegelstenen. Har velat mellan en iphone och den här; Samsung Galaxy S i9000. Tror nog att denna ska hålla måttet! :)

Har inte fått något sim-kort än eftersom jag är en konservativ jävel som måste ha kvar mitt gamla nummer, men det dimper nog ner i brevlådan innan fredag! Men har självklart lekt och utforskat mobilen och ja, den äger! Impulsshopping ftw!! Fick även ett 16 gigs minne, ett par WESC-hörlurar och 3 st biobiljetter på köpet! Yoink, eller vad säger ni?!A STORY TOLD THAT CAN'T BE REAL SOMEHOW MUST REFLECT THE TRUTH WE FEEL

Hey, nu vankas det juletider och jag är så sjukt taggad! Sara drar hem på söndag men jag får vänta ett tag till! Eftersom jag jobbar julafton så blir det att fira julafton med alla Amerikaner den 25:e!! :) Ikväll så har vi bakat lussebullar och ischoklad! Tro det eller ej men gott blev det, vi har till och med lyssnat på julmusik! Annars har vi sett harry p och taggar inför att se den senaste på Sveriges största biograf till veckan! nice!


LIBERTY AND HOPE DIVINE CHANGING THE WATER INTO WINE

Har ju glömt att berätta att jag gjort min första beställning från systembolaget! Ni som känner mig vet att jag inte dricker något annat än grogg (kan dricka öl om de krisar haha), men nu har det skett ett undantag! Har nämligen fått hem 6 flaskor av Motörheads egna rödvin! Kanske kommer lära mig dricka vin nu, om inte så är flaskorna iaf snygga! :)YOU'LL BE RUNNING OUT OF MIRACLES LIKE I'M RUNNING OUT OF DREAMS

V.I.P = efterfest och som Sanna skulle sagt en Legendarsik kväll! Efter spelningen irrade vi omkring tills vi tillslut blev eskorterade backstage till Avantasia gänget! Blev en massa öl, skitsnack och allmänt röj! Trodde aldrig att jag skulle sitta och diskutera multivitamin dryck med Micahel Kiske den 2:a advent! Efter att praktiskt visat Kai vad en mulning innebär så blev det ännu mer fest @ the lightguy på hotelllet!

En av kvällens höjdpunkter var nog på efterefterfesten då Jorn Lande bestämde sig för att beställa lite köttbullar, lingonsylt och ponkelonkenburgare i en låda via sänglampan i namnet ponkelonken! Kvällens alla händelser går nog inte att beskriva i ord! Skulle tex kunna skriva en uppsats om Michael Kiske, allt jag kan säga är att han nu har besvisat att han är och kommer alltid förbli my man!! Har skaffat mig många roliga minnen att tänka tillbaka på när knegarlivet blir lite tråkigt!Är förevigt taksam över att ha vänner som Kai Hansen och gänget! De är inte bara brutalt bra musiker utan de är även brutalt roliga och allmänt sköna människor! Vet att det här inte var sista gången vi röjde tillsammans!

Thank you Avantasia for an awesome night!!!!

GOLD AND DIAMONDS, LOVE AND FAME AND MUSIC MEANT TO REMAIN

Well, well, well nu har vi återhämtat oss från "helgen" så tänkte bjuda på en liten uppdate! Som sagt så var ju Avantasia på besök här igår Jag, Sara och Sanna var där lite väl tidigt i hopp om att Chanelle + 2 skulle stå på gästlistan och självklart så hade världens bästa Kai Hansen sett till att vi även fått V.I.P!

Väl ihoppressad i publiken efter första låten hade jag fått det jag ville. Hade väldigt höga förväntingar och måste säga att de leve upp till dom! Att se alla mina favoriter på en och samma scen är något jag bara kunnat drömma om! Kommer nog aldrig att få uppleva något liknande! Kiske och Kai leker på scen och Sammet springer runt som en galning och skriker att han älskar Sverige, vad mer kan man begära av en livekonsert? Mäktigt!


>bildkälla

Kommer nog lite skvaller och bilder från BS och efterfesten senare ikväll! :) håhå