SICK

att vara "sjuk" suger! men nu är jag iaf snart frisk.. känns de som! :P Måste iaf bli frisk innan helgen för då händer de grejer mina vänner!! taggar mest crystal caravans releasefest på fredag! kommer bli nice! fan sist jag va när när dom spelade på scharinska va jag också sjuk eller blev sjuk direkt jag kom dit typ! haha men den här gången ska jag vara frisk! får se om min favorit fotograf dyker upp igen också! hahah jag måste fan leta fram bilderna från den kvällen!!!

jajajaja ikväll blire tråk... kan inte nån komma hit och ge mig lite live entertainment!!
annars antar jag att jag kommer sitta ensam och se big brother som vanligt! men de är nice de också!

Nu ska jag duscha och bli människa igen efter 3 dagars total slitenhet! :) heeerrå!

och btw be there or be square!!!

IKVÄLL SKA VI SUPA

vi ska supa ikväll...
ändå fast jag lovat mig själv att inte supa förrns sandra kommer hem eller på pierres releasefest med crystal! menmenmen äre party i sävar så måste man ju va där! känns slitet och är inte taggad på sprit! får typ rysningar när jag tänker på de! blir lungt ikväll! eller ska iaf försöka! undra om jag kanske ska ta och ladda kameran! kanske kan bli värt.. får se om ja iiids!

Nu vill jag ha MAAAAT! är fan döende! det ryktas om att morsan och farsan ska på max! nicenice! ska äta mkt så jag inte gör en repris på lakritsspriten för några helger sen! för jag orkar fan inte va bakis imårron! har fan blivit standard för mig att va bakis! jag som aldrig ens kunnat bli det förut! fyfan!

för övrigt så ÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER DIO!!!!!!!! he is my man!!!
och för övrigt igen så ÄGER bloggkoll thanks muttilda!
och för övrig 3 så äger LOST!!! oj vad det äger!

Nu ska jag spela nå jävla spel eleonor babblar om! BYE! 
UPPSTYRNING AV LIVET

Nu äre fan dags att jag rycker upp mig! är sämst på att uppdatera min blogg!! meen inget har hänt..som vanligt! kanske därför jag inte uppdaterar? menmen såg nyss dokumentärten om Fritzel! att en så sjuk man kan vara så sjukt underhållande! fuultkuuult! Har käkat för mkt popcorn också så nu mår jag typ dåligt!! Måste fan ta och styra upp mitt liv alltså men de går som dåligt!! borde klippa mig och skaffa mig ett jobb typ! finns mkt jag borde göra ska fan göra en lista...

Saker som jag borde göra:

♥ Klippa och färga håret (meen hittar ingen frisyr..så ge mig tips ffs)
♥ Skaffa mig en inkomst..typ jobb! och inte som hora eller liknande!
♥ Fara på elgiganten eller nått och kolla in mobiler så jag kan få en ny!
♥ Ringa till min mustangmusch i norge som jag lovat men aldrig gör!
♥ Skaffa fram en ny kabel till hårdisken så att sandra och elle inte dödar mig snart!
♥ Sluta sova bort alla dagar..typ stiga upp i tid.. iaf nån gång i veckan!
♥ Typ göra saker på dagarna ist för att sova och se på tv!
♥ Spela klart The Dig nån jävla gång!
♥ Sluta vara beroende av apberget
♥ Rensa ur min garderob och sälja iväg massa skit!
♥ leta fram mina golfklubbor som är spålöst borta! (helst innan sommaren är slut)
♥ Dra till optikern och fixa mina linser!
♥ Övertala charlie att försörja mig medans jag är fattig (kan bli svårt men)
♥ och till sist vinna högsta vinsten på triss!

Finns säker huur mkt mer som helst jag borde styra upp men bara jag fixar det som står på listan kanske mitt liv skulle bli ett liv igen! :D hahhaha faan kan de inte ba bli sommar igen då har man rätt till ett slitet liv!

Nu ska jag iaf leta fram nån jävla walkthrough till rainbow islands! 
måste få ro i min själ och få det rätta slutet nån gång! vilket verkar heeelt omöjligt!
wish me luck!

btw matilda lurade mig till att va me i dedär! ;)


ROLITTT

idag har jag damsugit och kokat ägg..jag skulle bli en asbra hemmafru! notera ordet ASBRA! kanske mitt framtida yrke?

annars hoppas jag att du är full som en hest ikväll bh!!! 

bajs!

ps. jag fick love och ogge att käka p-piller! de va niceSKRYT!

ni kan ju gissa vem som ligger på plats 30 i aktie-sm! 
kanske ska joina börseliten!!! hahahaha skrock

btw pappa ligger etta!! helt sjukt!

GROTESCO ÄR JU

hahahaha hittade en bortglömd höjdare!! kolla den översta först!! ;)
dokument wall enberg ftw!!!!

Den som tycker dedär är tråkigt är konstig! :)
för övrigt är jag aspigg och det finns inget att göra alla ba sover och har sig! så håller på att dra hem alla avsnitt av swingtown! nån random serie som verkar king! Får väl se snart om de är värt! :) verkar iaf va mkt sex drugs & rock'n roll så den borde ju äga annars får den bli slötv material! :) jaja nog me skitsnack för idag! herrå!!

HEJ DÅ MENINGEN MED LIVET!!

hej då 100mbit och dmz! Idag är det sorgens dag! Tack alla smarta sävarbor som röstade JA till ett 10 gånger segare internet!! 10 GÅNGER SEGARE! det är fan helt cpstört dåligt! menmenmen nu får man väl se på dom nya tvkanalerna ist! nä jusste jag hade ju alla redan! satan va ovääääääääärt!!!! ska typ demonstrera på stan om de här! hahah nämen seriöst min livsglädje försvann idag! sad but true!

Nu ska jag tröstspela rainbow islands istället! ha så kul med 10mbit sävarbor!!!

TRAGISKT FTW!

lördag kväll...alla andra har säkert askul utom jag som sitter och väntar på att få skrapa aplott!! Måste meddela att jag låg faktiskt etta på topplistan där ett tag...eftersom jag va den första att skrapa denna månad vilket är sjukt tragiskt!!! MEN det är ännu mer tragiskt att jag måste skriva om händelsen i min blogg! MEN det som är värst av allt är att jag inser att det är tragiskt! sooo.. gun anyone? (starkt rep går också bra)

Men det finns ändå något positivi den här tragedin och det är att det går att snylta internet här vilket aldrig har gått förut! Jag visste att ta me bärbaringen skulle bli en hit! Menmen nu är dagens syfte som jag gått och väntat på avklarat (aplotten) så nu ska jag gå och sova för imårron blire första klassiska sportlovsdagen vilket innebär massa gröt + hallstaberget!!!!

btw jag ska/måste seriöst väga mig när jag kommer hem!!

Btw2 ölspelet igår ÄGDE SÖNDER ALLT!!! tequilan ägde också :)
här är dom 4 finfinaste bilderna :)GONATT!!!

TRAGISKT

lördag kväll...alla andra har säkert askul utom jag som sitter och väntar på att få skrapa aplott!! Måste meddela att jag Låg iaf etta på topplistan eftersom jag va den första att skrapa denna månad! haha tragiskt va ordet! Men det är ännu mer tragiskt är att jag måste skriva om händelsen i min blogg men det som är värst av allt är att jag inser att det är tragiskt! sooo gun anyone?

det är iaf inte lika surt att det går att snylta internet här vilket aldrig har gått förut! Jag visste att ta me bärbaringen skulle bli en hit! Nu är iaf dagens syfte som jag gått och väntat på avklarat (aplotten) så nu ska jag gå och sova för imårron blire första klassiska sportlovsdagen gröt + hallstaberget!!!!

Btw ölspelet igår ÄGDE SÖNDER ALLT!!! tequilan ägde också :)