KLAD HEST!

Idag är jag en klad hest! Varit på stan idag med syrran och shoppat VÄRSTA mkt... för lite pengar! Vi räknade ut att allt kostade runt 4500 och vi betalade 1100! så jag är nööööjd! Vi fick äran att gå ner och rota i carlings lager! sjukt nice och sjukt mkt kläder jag blev typ galen på riktigt :) ville typ köpa hela världen synd bara att jag inte kunde de för att jag är kanske fattigAST, men självklart köpte jag ett par skor ändå vilket är det sista jag behöver men de va ju så billigt..har lite dåligt samvete över de eller min ekonomi har dåligt samvete.. men vafan äre billigt så äre!

menmenmen jag är inte ledsen.. för idag äre ju torsdag och då äre nytt avsnitt av LOST! och imårron äre fredag och då kanske de blir paradisbadet! då kanske min badhunger försvinner som jag haft de senaste månaderna! :)

jajaja de va alla news från mitt otroligt intressanta liv! nu ska jag feta i mig min chokladkaka!

BYE!

UPPDATERING

yoohoo! Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen! Meen har inte hänt så mkt har varit i sundsvall och träffat släkten i helgen vilket va skitkul! (förutom att jag spydde på en parkering i hörnefors!) de va wierd.. va väl inte så van att stiga upp kl 6 på morronen ;p blev iaf en minnesvärd resa! Fyndade ett par skor på rean också! de va värt! även om skor är de sista jag behöver just nu men kunde bara inte motstå! Sen så har Natalie fått jobb på carlings.. den jäveln! så snart måste jag dit och shoppa lös! kulkulkul!
Igår styrde jag upp att ringa till min mustangmuch! bättre sent än aldrig ;) de va niiice! jag beordrade att hon skulle komma hem! men näe! Får väl hålla ut ett tag till!
Men den coolaste grejen av dom alla är att idag har en av mina drömmar gått i uppfyllelse.. en dröm jag aldrig trodde skulle bli verklighet men idag hände det.. för första gången varvades mickeys wild adventure, aka mussepiggspelet.. seriöst det är en stor grej! trodde aldrig att jag skulle få uppleva det! de kan ju va det svåraste spelet i världen! (okej nu överdrev jag men de är ovanligt svårt) finns inga fusk heller så man måste verkligen varva det for real! många har försökt genom mina dar men misslyckats! men idag gjorde challe det! så nu har jag äntligen fått ro i själen och kan dö i frid! känns bra vill jag lova! komma sova gott ikväll! föressten med tanke på gott..jag är så jävla äckligt sugen på en tophat glass!! har varit de hela dagen sååå bju!?
Men jaja I guess thats all for today! thank you and have a nice day! bye!